Hovězí zadní plátky

Hovězí zadní plátky


Autor receptu valouscz

Počet porcí 5 porcí

Kategorie Maso

Čas přípravy 01 hodin a 50 minut

Průměrné hodnocení 4


Maso si nařežeme na plátky a lehce naklepeme. Poté si připravíme misku do které dáme olivový olej, koření a sojovou omáčku. Důkladně promícháme promažeme maso. Dáme přes noc odležet.

Na pánvi rozehřejeme tuk a dáme smažit jednotlivé dílky masa. Jakmile se maso z obou stran zatáhne, dáme jej do širšího hrnce, a zalijeme vodou, necháme dusit. Dusíme do měkka a průběžně přilíváme vodu, aby se nevyvařila.

Jakmile budeme mít maso měkké připravíme si hořčici, a vymačkaný česnek a pomažeme směsí jednotlivé kousky masa.

Necháme ještě chvíli dusit a mezitím si připravíme volské oka.

Maso dáme na talíř, na něj položíme volské oko. Podáváme se zeleninovou oblohou a americkými brambory.


Přidružené recepty

Recenze uživatelů

Autor recenze: David Valenta

Hodnoceno: 09.10.2016 21:15