Autor receptu
valouscz
Počet porcí
3
porce
Kategorie
Přílohy
Čas přípravy
01 hodin a 10 minut
Průměrné hodnocení
3.33
3
Vejce slepičí
1
kus
Brambory rané
50
dekagram
Strouhanka
10
dekagram
Máslo
25
gram
Sůl jedlá
2
špetka
Olej řepkový, bezerukový
1
litr
Vejce slepičí, žloutek
2
kus
Brambory uvaříme ve slupce. Oloupeme a necháme vychladnout. přidáme žloutky, máslo a sůl. Poté přimícháváme strouhanku, do té doby, než začne být těsto husté a přestane se lepit.
Těsto nabíráme lžičkou, a děláme stejně velké kuličky. Ty obalíme v rozšlehaném vejci a ve strouhance.
Smažíme přibližně 8 minut ve fritovacím hrnci.
Hodnoceno: 12.03.2016 23:19
Hodnoceno: 27.03.2016 20:37
Hodnoceno: 13.03.2016 10:52