Autor receptu
valouscz
Počet porcí
1
porce
Kategorie
Krémy
Čas přípravy
30 minut
Průměrné hodnocení
3
1
Smetana ke šlehání, 30 % tuku
500
mililitr
Ztužovač šlehačky
1
Balíček
Cukr moučka
2
polévková lžíce
Mléko plnotučné
200
mililitr
Vanilkový puding bez vaření
1
Balíček
Vychlazenou smetanu ke šlehání smícháme se ztužovačem a vyšleháme robotem do husté šlehačky.
Pudinkový prášek, který je určen pro přípravu bez vaření, smícháme se studeným mlékem a vyšleháme podle návodu k přípravě, pokud nám nevznikne hustý puding.
Puding začneme pomalu a postupně přišlehávat do šlehačky.
Výsledný krém dáme na chvíli odležet do lednice.
Hodnoceno: 09.04.2016 16:04