Vegetariánský boršč

Vegetariánský boršč


Autor receptu valouscz

Počet porcí 3 porce

Kategorie Polévky

Čas přípravy 01 hodin a 00 minut

Průměrné hodnocení 2


Na polovině oleje osmažíme nakrájenou mrkev, petržel, celer a kedlubnu. Zeleninu za stálého míchání přibližně 15 minut restujeme.

Osolíme, opepříme a přidáme kmín, nové koření a bobkový list. Dále přidáme nakrájenou papriku.

Po chvíli přisypeme papriku mletou. Zalijeme půl litrem vody a za občasného promíchání vaříme, dokud nám zelenina nezměkne.

Poté přidáme předem uvařenou a nakrájenou červenou řepu.

Na pánvi si na zbytku oleje osmahneme cibuli a poté k ní přidáme na plátky nakrájený česnek. Osmaženou cibuli s česnekem přidáme do hrnce s vroucí polévkou.

Přidáme rajský protlak, který necháme projít varem.

TIP: Pokud se vám polévka zdá příliš hustá, přilijeme více vody a necháme opět projít varem.


Recenze uživatelů

Autor recenze: David Valenta

Hodnoceno: 03.11.2016 16:32