Seznam všech surovin

Mléko, mléčný výrobek nebo analog mléka

Bílkovina mléčná Jogurt bílý 3.5% tuku Jogurt bílý 1.5% tuku Jogurt smetanový Kaseinát potravinářský Máslo syrovátkové Mléko acidofilní Mléko kefírové Mléko kefírové 0.7% tuku Mléko kozí Mléko nízkotučné (odtučněné) Mléko odstředěné Mléko ovčí Mléko plnotučné Mléko polotučné Mléko sušené, nízkotučné Mléko sušené, odstředěné Mléko sušené, plnotučné Mléko sušené, polotučné Mléko syrové Mléko zahuštěné, plnotučné, neslazené Mléko zahuštěné, plnotučné, slazené Permeát mléčný Podmáslí Retentát mléčný Smetana ke šlehání, 30 % tuku Smetana ke šlehání, 33 % tuku Smetana kysaná, min. 18 % tuku Smetana kysaná, nízkotučná, 10 -12 % tuku Smetana kysaná, nízkotučná, 15 % tuku Smetana na vaření 10 % tuku Smetanana vaření 12 % tuku Sýr ovčí, Brynza Sýr syrovátkový Sýr, Akawi, 40 % Sýr, balkánský, 50 % Sýr, čerstvý, nezrající, 60 % Sýr, Eidam uzený, 40 % Sýr, Eidam, 30 % Sýr, Eidam, 50 % Sýr, Gervais, 30 % Sýr, Hermelín, 50 % Sýr, Imperiál, 50 % Sýr, Istanbuli, 40 % Sýr, Jadel, 40 % Sýr, Lučina, 70 % Sýr, Niva, 50 % Sýr, Olomoucké tvarůžky Sýr, Pivní, 50 % Sýr, Romadur, 40 % Sýr, tavený, Maratónec, 65 % Sýr, tavený Lipno, 30 % Sýr, Tylžský, 50 % Sýr, Zlato, 50 % Sýr, Žervé, 50 % Syrovátka Syrovátka sušená Tvaroh měkký 2,5 % tuku Tvaroh měkký 0,5 % tuku Tvaroh tučný, 12 % tuku Tvaroh tučný, 8,4 % tuku Tvaroh tvrdý Pomazánkové máslo Zákys smetanový Zakysaná smetana Mascarpone Fazole v konzervě Ricotta Smetana Kondenzované mléko

Maso nebo masný výrobek

Dršťky hovězí Drůbky kuřecí Játra hovězí Játra kachní Játra králičí Játra kuřecí Játra kuřecí, Zlaté kuře Játra telecí Játra vepřová Jazyk hovězí Jazyk vepřový Jitrnice Kůže kuřecí, průměr z celého trupu Kůže vepřové, zbavené tuku Ledviny hovězí Ledviny vepřové Luncheon meat Luncheon meat, drůbeží Maso hovězí, kližka Maso hovězí, kýta Maso hovězí, plec bez kosti Maso hovězí, roštěnec bez kosti Maso hovězí, svíčková Maso jehněčí, kýta Maso kachní strojně oddělené Maso kachní, čtvrtky zadní, s kostí, s kůží Maso kachní, hřbety, s kostí, s kůží Maso kachní, kachna mladá Maso kachní, krky Maso kachní, křídla s kůží Maso kachní, prsa bez kůže a bez kosti Maso kachní, prsa s kostí, s kůží Maso kachní, stehenní řízek   Maso kachní, stehno, s kostí, s kůží Maso králičí, filety Maso králičí, králík celý, bez kůže Maso králičí, plec s hrudí Maso králičí, stehna, s kostí, bez kůže Maso krůtí, horní stehno, bez kosti, bez kůže Maso krůtí, krky Maso krůtí, křídla s kůží Maso krůtí, prsa bez kosti a kůže Maso krůtí, spodní stehna, s kostí, s kůží Maso krůtí, stehno bez kůže a bez kosti Maso krůtí, strojně oddělené (separát)   Maso kuřecí, horní stehno s kostí a kůží Maso kuřecí, krky Maso kuřecí, křídla dělená, s kostí, s kůží Maso kuřecí, křídla s kostí a kůží Maso kuřecí, kuře celé s kůží bez drobů Maso kuřecí, prsa bez kůže a bez kosti Maso kuřecí, prsa s kůží a kostí Maso kuřecí, prsní ořez Maso kuřecí, spodní stehno s kostí a kůží Maso kuřecí, stehenní řízek s kůží, bez kosti Kuřecí stehenní řízek Maso kuřecí, stehno, s kůží Maso kuřecí, vnitřní prsní filet Maso kuřecí, zadní čtvrtky s kostí a kůží  Maso kuřecí, zadní hřbety, s kostí, s kůží Maso kuřecí, Zlaté kuře, křídla, s kůží Maso kuřecí, Zlaté kuře, prsa, s kůží, s kostí Maso kuřecí, Zlaté kuře, stehna, s kostí, s kůží Maso kuřecí, stehenní řízek Maso kuřecí, zadní čtvrtky, s kostí, s kůží Maso skopové, průměr Maso slepičí, prsa bez kosti a kůže Maso slepičí, prsa s kostí a kůží Maso slepičí, slepice celá bez drobů Maso slepičí, slepičí stehenní řízek Maso slepičí, stehno s kůží a kostí Maso telecí, kýta Maso telecí, plec Maso vepřové, bok bez kosti a kůže Maso vepřové, krkovice bez kosti Maso vepřové, kýta bez kosti Párky debrecínské Párky drůbeží Párky jemné Paštika játrová Salám drůbeží Salám lovecký Salám šunkový Sója extrudovaná Srdce hovězí Srdce kachní Srdce kuřecí Srdce vepřové Šunka drůbeží Žaludky kachní Žaludky kuřecí Kuřecí prsa Hovězí zadní ořech